За нас

Нека накратко Ви се представим!

Ние сме КРУМ СТРОЙ 89 ЕООД

Ние сме строителна фирма насочена към създаването на Вашите покриви, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение.

Създаването на нов покрив на къща или жилищна сграда. Ние влагаме прецизност и отношение на всеки етап от строежа – от избора на материали през проектирането и изпълнението  до крайния продукт – Вашето спокойствие.

Качествените  материали. Ние работим с материали  от доказани производители, които  са гарант за доброто изпълнение и дългия живот на нашитепокриви.

Клиентите. За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най-добрият и сигурен покрив, съобразен с Вашите изисквана.

Покупка на материали. Ние ще Ви предоставим информация при покупка на материали и ще Ви консултираме на всеки етап от процеса по вземане на решение. 

Добре дошли в сайта на КРУМ СТРОЙ 89!

Строителна фирма “КРУМ СТРОЙ 89” ЕООД,  За години сме реализирали много покриви в цялата страна. Ние се развиваме динамично, съобразно тенденциите на пазара за строителство.                                                                                        Ни се отличаваме с качествено изпълнение,коректност и функционалност. Дейността на компанията обхваща цялостния процес на строителството – от всички фази на покривните ремонти , строеж, довършителни дейности до реализацията им на пазара.

За нас

Изгодни оферти за дрехи